Nytt baderom

Vi bygger ditt drømmebad

Baderommet er blant rommene i huset ditt du bruker mest. Det betyr at det alltid bør være i ordentlig stand, og virke døgnet rundt. Samtidig er det et våtrom, noe som krever sin håndverker for å få til riktig.

Her er det nemlig lett å gjøre feil slik at det blir senskader. Er det noe forsikringsselskapene ikke liker så er det slett arbeid med baderom og andre rom der vann er involvert.

Badet er også blant rommene i boligen din som er den dyreste investeringen. Det er altså veldig viktig for lommeboka at alt går riktig for seg når det bygges. Vi stiller med dyktige fagarbeidere som bygger drømmebadet ditt med stødig hånd. Ring oss i dag!

Her får du hjelp med alle typer byggeprosjekter! Vi holder til i Horten og tar oss av oppdrag i hele Vestfold! Med nesten 50 års erfaring innenfor byggfaget, fra 1975 til i dag, kan du stole på at resultatet blir bra.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle